NL EN

Illustraties

Unieke illustraties die jouw boodschap of merk versterken.

Een illustratie is een unieke visualisatie die wordt gebruikt als onderdeel van jouw visuele identiteit of ter ondersteuning van een artikel, boodschap of infographic. Het is waar: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Iedere illustratie die we maken is uniek.

Veelzijdig

Wij maken verschillende soorten illustraties. Van een illustratie die onderdeel is van een logo, voor folders en posters, tot een serie iconen voor op jouw website. Illustraties kunnen onderdeel uitmaken van jouw merkverhaal, maar kan ook op zichzelf informatie of uitleg bevatten en kan dan meer betekenen dan een decoratieve functie. We maken deze voor kleine en grote opdrachtgevers. Soms maken we illustraties als onderdeel van een branding-traject, of aanvullend bij een huisstijl en soms is het een opzichzelfstaand project waarbij we specifiek voor de visualisatie gevraagd worden. 

Verschillende stijlen

Voor ieder project met illustraties gebruiken we de stijl die het beste bij de opdracht en opdrachtgever past. Een kwalitatief hoogstaande illustratie brengt het juiste gevoel of idee over, passend bij de uiting. Zo maakten we voor een klant uit de zorg-sector illustraties waarin een menselijk gevoel naar voren komt en gebruiken we warme toegankelijke kleuren en ronde vormen. Voor de technische sector gaat dit bijvoorbeeld meer over een futuristisch beeld en gebruikten we een combinatie van illustratie en fotografie. Iedere illustratie en icoon is uniek.

Website toepassing

Op een website zijn iconen en illustraties heel nuttig in te zetten ter verduidelijking van jouw verhaal. Zo val je meer op en komt je boodschap beter en sneller over. De illustraties en iconen zijn heel geschikt om over jouw diensten, producten of processen te vertellen.

Redactioneel gebruik

Een illustratie kan veel doen ter ondersteuning van de inhoud van een artikel. Of dit nu online is op jouw website of social media, of in de krant, tijdschrift, vakblad of brochure. Je kunt uitleg of commentaar verwerken in een visualisatie en meteen de aandacht van de lezer trekken of behouden. Dit geldt ook voor het gebruik in jaarverslagen, adviesrapporten, nota’s, protocollen, etcetera. Visualisaties helpen om een onderwerp meer tot de verbeelding te laten spreken en kunnen duiding geven aan een onderwerp. 

Animatie

Soms volstaat een stilstaande visualisatie niet en is het een wens of advies om het tot leven te laten komen in een animatie. Dit werkt heel goed en kunnen wij ook verzorgen. Een animatie kan bijdragen aan het verhaal wat je wilt overbrengen en dit kun je gebruiken op je website, in presentaties of bijvoorbeeld op social media. Bekijk eens de video over CIV Leven Lang Flex, of de kleine animaties van CIV Smart Technology.

Gerealiseerd

Nieuwsgierig geworden naar de dingen die wij hebben ontwikkeld? Bekijk hieronder wat voorbeelden van ons werk. Maar je kunt ook eens kijken op de websites van deze bedrijven en organisaties zelf. Bekijk bijvoorbeeld de website van CIV Smart Technology, waarvoor wij de gehele identiteit en website hebben verzorgd inclusief alle beelden bij de verschillende ‘Smart-lijnen’. Of bekijk het Proef de Streek-magazine die onderdeel is van de Streek van Verrassingen campagne. Alle illustraties en iconen hebben we hiervoor gemaakt.

Bekijk wat voorbeelden.

Rompslomp

Populytics

Inventeers®

De Eenzaamheid

Bekijk meer werk.

Zin om met ons samen te werken?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.