NL EN

Branding

Van bedrijf naar herkenbaar merk.

Branding is de ideale manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Goede branding zorgt voor herkenning, betrouwbaarheid en een duurzame band met je doelgroep.

Brand strategy

In een strategische sessie bespreken we jouw visie, missie en doelgroepen en stellen we kritische vragen om dit aan te scherpen. Aan de hand van design thinking methodes komen we samen tot een strategie waarop wij ons ontwerp voor jouw branding baseren.

Merkverhaal

Met de branding strategie hebben we de basis gelegd voor jouw merkverhaal. Een merkverhaal is jouw eigen verhaal waarmee je (potentiële) klanten aan jouw bedrijf verbindt. Het helpt je keuzes maken over hoe je met je doelgroep wilt communiceren en hoe jouw merk te positioneren.

Ontwerp

We maken een eerste concept en ontwerp voor de branding. Bij onze volgende afspraak presenteren we het ontwerp en een aantal voorbeelden van hoe de branding er in de praktijk uit kan komen te zien. Zo zie jij meteen de mogelijkheden voor je.

Uitwerking

We vertellen jouw verhaal in verschillende uitingen. Als het ontwerp definitief is, gaan we aan de slag met deze uitingen. Visitekaartjes, fotografie, een brochure, website, een online of offline campagne: branding is dynamisch en we kunnen alle kanten op. Samen kiezen we precies die uitingen die jouw merk het beste positioneren.

Doorontwikkeling

We starten met enkele uitingen van jouw branding. Krijg je gaandeweg nieuwe wensen, dan realiseren we die graag. Ook is het goed om na te blijven denken over hoe je jouw branding actueel houdt en jouw merkverhaal blijft vertellen. Wij denken graag met je mee over nieuwe kansen en ontwikkelingen om jouw branding up-to-date te houden.

Bekijk wat voorbeelden.

Bekijk meer werk.

Mogen wij zorg dragen voor jouw identiteit?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, Marit Turk

Bel Marit  +31 (0)6 4192 40 07 of stuur haar een mail.