NL EN

Huisstijlen met een goed verhaal staan sterker.

Een huisstijl ontwerpen. Hét visitekaartje van je bedrijf. Wij zorgen voor een blijvende indruk.

Een huisstijl ontwerpen voor jouw organisatie doen we graag. Niet alleen een logo, maar een opvallend totaalconcept dat je dichter bij je doelgroep brengt. Hoe ziet zo’n traject eruit?

Kennismaking

We starten met een kennismaking, zodat we weten voor wie we aan de slag gaan. Wij leren onze klanten graag kennen en vinden het ook belangrijk dat jij weet wie wij zijn. Zo gaan we een fijne en transparante samenwerking tegemoet. Deze kennismaking kan op kantoor of middels een video-call als jij dat prettiger vindt.

Onderzoek

In een brainstorm of brand strategy sessie ondersteunen we je bij het benoemen van je visie, missie en doelgroepen. Met elkaar komen we tot een strategie die het uitgangspunt vormt voordat we starten met de huisstijl ontwerpen.

Huisstijl

We maken een eerste concept en ontwerp voor de huisstijl. Bij onze volgende afspraak presenteren we het ontwerp en een aantal voorbeelden van hoe de huisstijl er in de praktijk uit kan komen te zien. Zo zie jij meteen de mogelijkheden voor je.

Uitwerking

Als het ontwerp definitief is, verwerken we het in verschillende uitingen. Die vormen met elkaar de huisstijl, ofwel identiteit. We bespreken wat jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij kunnen je denken aan visitekaartjes, fotografie, een brochure, website of een campagne. Zo zetten we jouw merk stevig neer.

Doorontwikkeling

Wij blijven graag betrokken bij nieuwe kansen en ontwikkelingen om jouw huisstijl dynamisch en actueel te houden.

Gerealiseerd

Nieuwsgierig geworden naar een huisstijl of identiteit die wij hebben ontwikkeld? Bekijk hieronder wat voorbeelden van ons werk. Maar je kunt ook eens kijken op de websites van deze bedrijven en organisaties zelf. Bekijk bijvoorbeeld de website van CIV Welzijn & Zorg, waarvoor wij de gehele identiteit ontwerp hebben verzorgd. Hieronder valt het logo, illustraties, animatie, website en meer. Maar ook Technolab Leiden, Data Science Initiative, en Brouwerij Pronck kun je bezoeken voor meer inspiratie.

Bekijk wat voorbeelden.

De Eenzaamheid

Iotopus

Dorpsbrouwerij Uzzewuzze

Dalton Leiden

Bekijk meer werk.

Mogen wij zorg dragen voor jouw identiteit?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, Marit Turk

Bel Marit  +31 (0)6 4192 40 07, stuur haar een mail of kom langs.