NL EN
Webdesign

Inventeers®

Moderne website voor Leidse uitvinders.

Inventeers zijn de Willie Wortels van Leiden. Zij werken dagelijks met de nieuwste technologieën aan de meest baanbrekende producten. De afgelopen vijf jaar zijn zij hard gegroeid en ontwikkeld als bedrijf, waardoor de wens ontstond om dit beter naar buiten te brengen in hun online uitstraling. Wij mochten aan de slag voor het ontwerp van een nieuwe website die past bij hun ambities.

Functioneel ontwerp

We zijn het traject gestart door samen met Inventeers heldere doelen te formuleren. Zo konden we met elkaar een balans vinden in alles wat Inventeers te vertellen heeft, van hun interessante cases tot en met de werkvelden waar ze zich in begeven en hun werkwijze. Door middel van een helder functioneel ontwerp is de structuur van de website en de indeling op de pagina’s bepaald.

De grafische laag

Na het akkoord op het functioneel ontwerp konden wij aan de slag met het grafisch ontwerp van de website. De aflopen twee jaar hebben wij enkele aanpassingen en uitbreidingen binnen de bestaande huisstijl doorgevoerd waardoor wij een groter palet aan grafische elementen hebben ontwikkeld. In de website komen deze samen. Nieuwsgierig naar de uitvindingen van Inventeers, zoals een sensor die koeien leert kennen of een pratende prullenbak? Bekijk het snel op hun website!

Laat ons ook jouw website ontwerpen.

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59 of stuur hem een mail.

Volgend project

Identiteit / Illustratie / Webdesign

De Eenzaamheid

Kleine identiteit voor een boerderij die wil pioneren in de regeneratieve landbouw.

arrow icon Alle projecten Identiteit / Illustratie / Webdesign