NL EN

Strategie

Meer bereiken met ontwerp.

Een goede huisstijl, branding of campagne vraagt om meer dan alleen een mooi jasje. Om je communicatiedoelen te bereiken, maken we daarom ook een passende strategie. Laten we starten met een brainstormsessie.

Creatieve brainstormsessie

In een creatieve brainstormsessie bespreken we jouw visie, missie en doelgroepen en stellen we kritische vragen om dit aan te scherpen. We maken gebruik van design thinking methodes en een duidelijk stappenplan om samen tot verrassende creatieve input te komen.

Strategisch advies

De bevindingen uit de creatieve brainstormsessie verwerken we in een strategisch advies. We leggen hiermee de basis voor jouw merkverhaal. Een merkverhaal is jouw eigen verhaal waarmee je (potentiële) klanten aan jouw bedrijf verbindt. Het helpt je keuzes maken over hoe je met je doelgroep wilt communiceren en hoe jouw merk te positioneren.

Strategie in ontwerp

De strategie vormt het uitgangspunt van het ontwerpproces dat volgt. Wat voor uitingen kunnen jouw merk versterken en wat is daarvoor nodig? Of het nu een restyling van je branding is, een nieuwe huisstijl, website of drukwerk; bij ons ben je aan het juiste adres.

Bekijk wat voorbeelden.

Bekijk meer werk.

Zin om met ons samen te werken?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.