NL EN

Strategie

Meer bereiken met een passende strategie en bijbehorend ontwerp.

Een brainstormsessie voor een passende strategie is het beste begin om je communicatiedoelen te bereiken. Een goede huisstijl, branding of campagne vraagt namelijk om meer dan alleen een mooi jasje. Laten we starten met een brainstormsessie waarin we je strategie bepalen en/of aanscherpen.

Creatieve brainstormsessie

In een strategische sessie bespreken we jouw visie, missie en doelgroepen. Ook stellen we kritische vragen om dit aan te scherpen. We maken gebruik van design thinking methodes en een duidelijk stappenplan om samen tot verrassende input te komen. Verwacht geen saaie zakelijke bijeenkomst, maar een creatieve brainstormsessie waar je energie uit haalt. Hierin komen enkele stappen aan bod:

  • Evaluatie huidige situatie en benoemen toekomstige situatie
  • Benaderen missie, visie en kernwaarden
  • Doelgroepen bepalen
  • Creatieve ideeën

Missie en visie

Als bedrijf wil je jezelf onderscheiden van de concurrent, je wilt opvallen zodat klanten bewust voor jou kiezen. Ook heeft ieder een eigen drijfveer voor zijn bedrijf en eigenschappen die daarbij passen. Wij ondersteunen graag om tot de kern van deze drijfveer te komen en zo jouw missie en visie te bepalen of aan te scherpen. Wat is het doel van jouw organisatie, waarvoor sta je en wat wil je bereiken? Dit helpt niet alleen bij het ontwikkelen van de juiste uitstraling, maar ook bij het vinden van de juiste strategische partners en zelfs het maken van zakelijke keuzes.

Strategisch advies

De bevindingen uit de creatieve brainstormsessie verwerken we in een strategisch advies. We leggen hiermee de basis voor jouw merkverhaal. Een merkverhaal is jouw eigen verhaal waarmee je (potentiële) klanten aan jouw bedrijf verbindt. Het helpt je keuzes maken over hoe je met je doelgroep wilt communiceren en hoe jouw merk te positioneren.

Strategie in ontwerp

De strategie vormt het uitgangspunt van het ontwerpproces dat volgt. Wat voor uitingen kunnen jouw merk versterken en wat is daarvoor nodig? Of het nu een restyling van je branding is, een nieuwe huisstijl, website of drukwerk; bij ons ben je aan het juiste adres. Verschillende bedrijven en organisaties gingen je voor, allen met hun eigen specifieke vraag en wensen. Zoals Populytics, Brewbrain, Health Action International en Brouwerij Pronck.

Bekijk wat voorbeelden.

Bekijk meer werk.

Wat wordt jouw brand strategy?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric via +316 15 4111 59, mail hem of kom langs.