NL EN

Websites met impact

Een website laten maken die de juiste doelgroep aanspreekt en bereikt.

Website laten maken Leiden – Een website laten maken met een fris design met goede SEO. Snel en perfect voor elke apparaat is tegenwoordig een must. Wij verzorgen als bureau het gehele traject van idee tot webdesign en uitwerking. Hoe? We leggen het je uit.

Brainstorm

Het is belangrijk om goed na te denken wat het doel van jouw website is als je een website wilt laten maken. Wat wil je er mee bereiken: wil je direct producten verkopen of potentiële klanten aanspreken? Daarnaast is het belangrijk te weten wie je wilt bereiken, wat is je doelgroep? Ons bureau ondersteunt je bij het benoemen van deze ambities en je doelgroep, voordat we starten met het webdesign.

Indeling

We vertalen de resultaten naar een voorstel voor de indeling van de website. We maken een overzicht van alle inhoud en structureren dit overzichtelijk. Vervolgens maken we van iedere pagina alvast de indeling van de inhoud, dit heet een Functioneel Ontwerp. Het Functioneel Ontwerp is als het ware de blauwdruk van je website en bestaat enkel uit een zwart-wit schematisch overzicht. Zo krijgen we inzicht in de hoeveelheid pagina’s die nodig zijn voor jouw website. We kunnen nu ook beoordelen of er nog informatie mist en wat het onderlinge verband tussen verschillende pagina’s is. Alle informatie krijgt een logische plek en je krijgt al een helder beeld over de omvang van de website.

Website laten maken Leiden – Webdesign en inhoud

We ontwerpen de uitstraling van je site. Jouw huisstijl wordt gegoten over de schematische indeling van de website. Dit is het grafisch ontwerp van jouw site die alles tot leven brengt. We laten het ontwerp van de home-pagina en een vervolgpagina zien, zo krijg je een goed idee van de gehele website. Daarna vervolgen we met de overige pagina’s. Het ontwerp wordt gemaakt voor desktop en mobiele apparaten. Ons bureau kan dit bijvoorbeeld ontwerpen als onderdeel van je nieuwe huisstijl.

Webdevelopment

Als het grafisch ontwerp gereed is, volgt het technische gedeelte: jouw website kan technisch gebouwd worden! Het grafisch ontwerp wordt door middel van webdevelopment tot een echte website gemaakt. Al onze websites zijn responsive en gebouwd met een CMS systeem, zoals WordPress of Drupal. Voor iedere site zorgen we voor de juiste partner in webdevelopment. Wij verzorgen het contact van de samenwerking en nemen deze zorg uit handen. Na oplevering van het webdesign en webdevelopment kun je zelf dingen aanpassen en krijg je uitleg hoe dit werkt.

Copywriting en SEO

Je wilt natuurlijk ook dat de teksten op jouw website fijn lezen. Heb je zelf geen kaas gegeten van een lekker lopende tekst? Wij ondersteunen je graag om jouw tekst soepel te laten lopen. We zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt en de juiste tone-of-voice wordt gebruikt. Een ander belangrijk onderwerp is de vindbaarheid van je website. Steeds meer mensen weten dat een zoekwoordenonderzoek belangrijk is, dit heeft te maken met SEO (Search Engine Optimization). Het is erg nuttig om voor het schrijven van je website teksten een zoekwoordenonderzoek te doen. Hierdoor weet je precies welke zoektermen nuttig zijn om te verwerken op jouw website.

Onderhoud & service

Indien gewenst levert een partner van ons bureau diensten voor onderhoud en updates. Na verloop van tijd kunnen we met elkaar evalueren of er nog wijzigingen voor optimalisatie in het webdesign moeten gebeuren.

Voorbeelden

Nieuwsgierig naar enkele voorbeelden? Neem een kijkje op een van de volgende websites: Populytics, Oskar Collection, of UNC-ZH.

Website laten maken Groene Hart

Wij ontwikkelen websites voor bedrijven en organisaties in onder andere Roelofarendsveen, Oude Wetering, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Hoogmade, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Oegstgeest, Woubrugge, Voorschoten en Alphen aan den Rijn.

Before
After

Wie gingen je voor?

Bekijk meer werk.

Laat ons ook jouw website ontwerpen.

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59 of stuur hem een mail.