NL EN

Wie wij zijn.

Het meest persoonlijke ontwerpbureau van regio Leiden.

Iedereen bij kordaat houdt van aanpakken en doorpakken, kan ook niet anders met zo’n naam. We werken in een klein en goed op elkaar ingespeeld team van grafisch ontwerpers waardoor we de lijntjes kort houden en de aanpak persoonlijk.

Met ons netwerk van ervaren freelance webdevelopers, fotografen, animatoren en designers draaien we onze hand niet om voor grootschalige projecten.

Ons team

Marit Turk

Oprichter - ontwerper

Zorgt voor balans tussen inhoud en ontwerp. Leidt strategische sessies en zet projecten op de rails. Houdt van design en cultuur. Draagt graag kleren in felle kleuren of met goede prints en is altijd te porren voor een potje kickboksen.

marit@studiokordaat.nl
+31641924007

Eric van der Zwet

Oprichter - ontwerper

Is ontwerper in hart en nieren en kickt op pixelprecisie. Ontwerpt altijd met strategie en branding in zijn achterhoofd. Zit graag op de racefiets om daarna een welverdiend Uzzewuzze-biertje te drinken.

eric@studiokordaat.nl
+31615411159

GDandP

Fotografie

GDandP maakt van elke fotografie klus een feestje. Gezellig en fijn om mee samen te werken én precies het resultaat wat je voor ogen hebt. Bekijk eens de beelden voor de campagne van Derec.

info@studiokordaat.nl

Dave Oudshoorn

Webdeveloper

Over pixel-precisie gesproken: Dave zet onze designs tot in de detail om in razendsnelle en moderne websites en webshops. Hij is een Wordpress developer die graag van een uitdaging houdt. Zo verzorgde hij bijvoorbeeld de webdevelopment van de website van UNC-ZH.

info@studiokordaat.nl

Michelle Bakker

Tekstschrijver

Michelle goochelt magische teksten zó op papier, waardoor je verhaal naar een hoger level wordt getoverd. Voor copywriting en eindredactie kloppen we graag bij haar aan, zo ondersteunde ze ons bijvoorbeeld bij ROC TOP en Derec.

info@studiokordaat.nl

Tom van der Heiden

Animatie en illustratie

Als illustrator én animator is Tom regelmatig onderdeel van ons team. De ideeën en verhalen komen tot leven wanneer het letterlijk in beweging wordt omgezet. Zo realiseerde hij onder andere de Mogelijkmakers-animaties voor mboRijnland.

info@studiokordaat.nl

Bekijk ons werk.

Projecten waar we trots op zijn.