NL EN
Branding / Identiteit / Website

Populytics

Branding en identiteit voor organisatie die burgers op de stoel van besluitvormers zet.

arrow icon Alle projecten Branding / Identiteit / Website

Hoe verklein je de kloof tussen burgers en beslissers in complexe onderwerpen? Populytics is een start-up van de TU Delft en wil dit realiseren door het ontwikkelen van slimme tools voor de praktijk gebaseerd op wetenschappelijke methoden. Populytics vroeg Kordaat om haar te ondersteunen bij het formuleren van hun missie en visie en om hun verhaal te vertalen naar een heldere branding.

Brandingsessie

Door middel van een brandingsessie hebben wij de ambities van Populytics om een rij gezet. Met elkaar definieerden wij een visie, doelgroepen, merkstrategie en positionering. Vanuit deze sessie maakten we een passend advies over uitstraling en marketing, waarna wij zijn gestart met het ontwerpen van de branding.

Populytics wil de kloof tussen burgers en besluitvormers verkleinen. Bestuurders en organisaties zitten met grote vraagstukken in hun maag en Populytics wil hén overtuigen hun producten en diensten in te zetten. De branding is hierbij van groot belang voor de eerste indruk van potentiële klanten en oogt daarom professioneel, betrouwbaar, benaderbaar, duidelijk in tone of voice en straalt een gepaste zelfverzekerdheid uit.

Toegankelijk en helder

We hebben gekozen voor het gebruik van heldere betrouwbare kleuren en een vriendelijk en fijn leesbaar lettertype. Visuele elementen zoals de pijlen in het praatwolkje van het beeldmerk geeft goed de verschillende routes weer die te nemen zijn binnen een raadpleging.

Op dit moment (in tijden van thuiswerken en videocalls) is de website een van de belangrijkste uitingen van Populytics. We hebben deze zorgvuldig ingedeeld in samenwerking met het team van Populytics. Zo is er voldoende product-informatie te lezen, een video waarin het traject wordt uitgelegd en zijn er cases te bekijken om een goede indruk te krijgen van de onderwerpen en trajecten waar Populytics ervaring mee heeft. Ook plaatsen ze regelmatig nieuwsberichten over actuele onderwerpen en een kort verslag van bijvoorbeeld webinars waar ze aan deelnemen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59 of stuur hem een mail.

Volgend project

Webdesign

Inventeers®

Moderne website voor Leidse uitvinders.

arrow icon Alle projecten Webdesign