NL EN

Wat wij doen.

Van een goed idee naar een goed verhaal.

Met kordate concepten en designs ontwikkelen wij sterke merken en uitingen. Wij geloven dat goed ontwerp naadloos aansluit bij het karakter van jouw bedrijf. Daarom duiken we in ieder project, zijn we gesprekspartner en klankbord, en verdiepen we ons in waar jij voor staat. Jij hebt vast veel vragen aan ons, maar schrik niet als wij ook vragen aan jou stellen.

Huisstijl

Een huisstijl is zoveel meer dan alleen een logo of lettertype; het bepaalt de visuele identiteit van je organisatie. Als wij een huisstijl ontwerpen, denken we mee over jouw uitstraling en doelen. Zo kunnen we precies die uitingen ontwerpen die jouw verhaal vertellen. Een goede huisstijl vertelt, positioneert en valt op.

Branding

Met branding laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Goede branding zorgt voor herkenning, betrouwbaarheid en een duurzame band met je doelgroep. In een brand strategy sessie bespreken we eerst jouw visie en doelgroepen en stellen we kritische vragen om dit aan te scherpen. Daarna is het aan ons om met het juiste ontwerp en advies voor de implementatie daarvan te komen.

Website

Of je nu een kleine culturele instelling of een groot advocatenkantoor runt: een aansprekende website is onmisbaar. Ontwerpen wij een website, dan bespreken we eerst in een brainstorm het doel van jouw website en met wie je wilt communiceren. We maken een logische indeling van de inhoud en een passend ontwerp voor desktop en mobiel. Na de oplevering kun je zelf dingen aanpassen en updaten in een contentmanagementsysteem (CMS) zoals WordPress.

Interface design

Het ontwerpen van een UI (user interface) gaat verder dan het ontwerpen van een website of huisstijl. Een interface design is bedoeld voor apps of software systemen waarin de gebruiker snel en eenvoudig moet kunnen doen waarvoor het bedoeld is. Het is niet alleen belangrijk dat het ontwerp er goed uit ziet, maar ook hoe het werkt en hoe diverse onderdelen elkaar logisch opvolgen. De gebruiker staat centraal en gebruikersgemak is hét doel.

Strategie

Vaak vraagt een goede huisstijl, branding of campagne om meer dan alleen een mooi jasje. Om daadwerkelijk op te vallen en je doelen te bereiken, stellen wij een passende strategie voor je op.

Drukwerk

Als grafisch ontwerpers houden wij natuurlijk van drukwerk. We maken dan ook graag offline uitingen die passen bij jouw bedrijf en strategie. Hierbij kun je denken aan visitekaartjes en brochures, maar ook raamstickers en auto-belettering, of net die ene in het oog springende omslag voor een bijzonder boek.

Bekijk ons werk.

Een selectie van projecten waar we trots op zijn.