NL EN
Branding / Identiteit / Website

Iotopus

Identiteit en website voor ontwikkelaars van slimme sensoren en meetsystemen.

arrow icon Alle projecten Branding / Identiteit / Website

Iotopus is een slimme contaminatie van IoT en octopus, wat een mooie naam om mee te werken! Wij hielpen deze specialisten in sensoren en meetsystemen met het neerzetten van hun merkidentiteit.

De intelligentie van IoT en Octopus

Octopussen leren door te observeren en maken, net zoals mensen, gebruik van hulpmiddelen. Ze hebben het vermogen om puzzels op te lossen. Octopussen hebben grote hersenen en een ingewikkeld zenuwstelsel. Ieder tentakel kan zelfstandig denken, waardoor de octopus ontzettend creatief en flexibel is. Een perfecte brug naar IoT en het team van Iotopus, want daar zijn deze eigenschappen net zo relevant voor. Heb je een IoT vraagstuk? Iotopus maakt op maat gemaakte oplossingen voor jouw complexe vraagstukken. Hierin worden sensoren, meetsystemen, electronica, hardware en back-end platformen naadloos op elkaar afgestemd in de juiste oplossing.

Een logo uit de diepzee

Door middel van een strak grid hebben wij een harmonieus logo ontwikkeld waarin de armen van een octopus worden opgebouwd uit printplaat-onderdelen. Hierbij bedachten wij het slogan ‘Our tentacles reach deep into the world of IOT.’ Voor de verschillende onderdelen waarin de werkzaamheden van Iotopus plaatsvinden ontwikkelden we een reeks illustraties in een aansluitende stijl.

Moeder-dochter bedrijf

Interessant om te weten: Iotopus is het moederbedrijf van Brewbrain, zij ontwikkelen slimme producten voor (amateur-)brouwers.

Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuwe identiteit?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.

Volgend project

Storyboard / Video

Bedont

Serie video's ter promotie van Italiaanse design-stoelen.

arrow icon Alle projecten Storyboard / Video