NL EN
Storyboard / Video

Bedont

Serie video's ter promotie van Italiaanse design-stoelen.

arrow icon Alle projecten Storyboard / Video

Het Italiaanse Bedont heeft recent de ‘Collection 20.20’ gelanceerd. Ter introductie van deze collectie hebben wij in samenwerking met Oldmates een serie video’s ontwikkeld. Deze serie van vier video’s tonen ieder mooie close-ups van vier verschillende uitvoeringen van de modellen in deze collectie. Zo geven we aandacht aan de details en het vakmanschap dat bij de productie van iedere stoel komt kijken.

Storyboard

Aan de hand van een door ons ontwikkeld storyboard zijn we in gesprek gegaan met het Italiaanse Bedont en het Nederlandse Turbit Interieur. Bedont wordt in Nederland en België geïmporteerd door Turbit en heeft het initiatief genomen tot deze vorm van presentatie van de collectie. Een mooie manier om een nieuwe collectie te presenteren aan (interieur)architecten en projectmanagers in een tijd waar beurzen en architect-bezoeken niet mogelijk zijn.

Na het afstemmen van het storyboard zijn we in gesprek gegaan met onze partners van Oldmates, die de video’s hebben geschoten en gemonteerd. De pay-off ‘Let’s restart from the A’ is het concept van de collectie. Deze laten we duidelijk terugkomen in de video’s. Vervolgens tonen we langzame close-up shots van diverse modellen uit de collectie. Na het zien van de video wil je de stoel aanraken en er op gaan zitten. Bekijk de verschillende video’s hieronder.

Zin om met ons samen te werken?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.

Volgend project

Concept / Identiteit / Packaging / Fotografie / Webdesign

Dorpsbrouwerij Uzzewuzze

Een identiteit voor bieren met een goed verhaal.

arrow icon Alle projecten Concept / Identiteit / Packaging / Fotografie / Webdesign