NL EN
Campagne / Fotografie

Derec

Online wervingscampagne voor de beste bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang.

arrow icon Alle projecten Campagne / Fotografie

Derec is een bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang. En niet zomaar een bemiddelaar, maar de beste. Bij Derec staan de medewerkers altijd voor je klaar. Er wordt écht naar je geluisterd en je krijgt de ondersteuning en begeleiding waar je behoefte aan hebt en alle mogelijkheden om je werk met zo veel mogelijk plezier te doen. Wij vertaalden deze overtuiging in een online wervingscampagne: Derec maakt je blij.

Niet één, maar zes slogans

Bij Kordaat proberen we de essentie altijd zo bondig mogelijk te vangen, maar dat is niet altijd mogelijk. Derec is actief in de sectoren zorg, onderwijs en kinderopvang en spreekt hiermee zes verschillende doelgroepen aan. Om deze doelgroepen gericht aan te kunnen spreken, zijn er dan ook zes versies van de slogan. De essentie is gelijk: Derec maakt je blij. En als je blij werkt, resulteert dat in beter werk.

Smiley en fotografie

De online campagne is in twee fases ontwikkeld. We zijn gestart met een grafische campagne, waarbij een Derec-smiley centraal stond. Deze smiley zat al verstopt in het logo en komt in zijn geheel mooi tot uiting in animaties die op social media en in display ads zijn uitgezet.

Daarnaast leent de pay-off ‘Derec maakt je blij’, zich sterk voor een fotografische vertaling. Hiervoor hebben we een fotoshoot gedaan in samenwerking met GDandP. In deze fotoserie staat steeds een medewerker van Derec in beeld samen met iemand die voor/via Derec werkt. Het resultaat mag er zijn: de blijheid spat er van af! De modellen zijn mensen die echt met elkaar samenwerken en het was bijzonder om te zien hoe natuurlijk hun interactie was met elkaar. Sommigen kenden elkaar alleen telefonisch en toch waren ze meteen op hun gemak om allerlei poses voor de foto aan te nemen.

Verloop campagne

De campagne is online helemaal uitgerold door Ad Your Service. Er zijn posts en animaties voor op verschillende social media kanalen verspreid en online advertenties uitgezet. Aanvullend zijn er gerichte landingspagina’s op de website gemaakt waar de concrete advertenties naar verwijzen en bij de foto’s zijn interviews gepubliceerd om meer te lezen over de modellen.

Op zoek naar een campagne mét impact?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59 of stuur hem een mail.

Volgend project

Website

UNC-ZH

Moderne website voor academisch netwerk van het LUMC en twaalf ouderenzorg organisaties in Zuid-Holland.

arrow icon Alle projecten Website