NL EN
UX/UI Design

Brouwland

Interface design voor alles-in-een brouwsysteem Brew Monk™.

arrow icon Alle projecten UX/UI Design

In samenwerking met Brouwland en en onze vrienden van Brewbrain hebben wij de online interface ontworpen van de gloednieuwe Wifi-versie van het alles-in-een brouwsysteem Brew Monk™. Met dit (gratis) online platform kunnen thuisbrouwers moeiteloos en zelfstandig brouwsels creëren en starten, recepten bewerken en bewaren.

Een moeiteloze online ervaring voor de thuisbrouwer, óók voor de minder online bedreven gebruiker

Een belangrijk uitgangspunt die we onszelf hebben gesteld is dat deze Wifi-versie zonder veel uitleg van start moet kunnen, ook voor de gebruiker die minder online ervaren is. Hiervoor hebben we intensief gekeken naar eenvoudige manieren om online te registreren en te verbinden. Een soepele start is immers het beste begin van je brouwdag. Hieronder staan nog een aantal elementen omschreven die bijdragen aan het succes van je brouwdag.

Brewboard: het thuishonk van je brouwsessie

Het Brewboard geeft je een perfect overzicht van je huidige brouwsessie. Hier vind je alle parameters van de sessie en de voortgang van je brouwdag. Ook kun je gemakkelijk zien hoeveel stappen er nog volgen in je proces en je kunt aantekeningen maken tijdens het brouwen. Aangezien je deze Wifi-ketel op afstand kunt bedienen, houd je je brouwsel dus gemakkelijk in de gaten wanneer je je favoriete serie zit te kijken, het platform geeft je een seintje wanneer er iets moet gebeuren.

Mijn recepten en brouwsels

Bewaar al je favoriete recepten en maak ze zelf aan op het platform. Synchroniseer je recepten vlot naar je brouwketel wanneer die is verbonden met wifi. Zo kunnen ze later worden gestart, zelfs op plaatsen waar geen wifi beschikbaar is. We hebben veel aandacht besteed aan de mogelijkheid om je eigen recepten te kunnen maken. Zo kun je zelf instructies invullen bij het recept die vervolgens op de display van de ketel getoond worden voor nog meer gemak. In ‘Mijn brouwsels’ kun je vervolgens je brouwsessies bijhouden, aantekeningen maken en recepten verbeteren voor toekomstige sessies.

Geschikt voor mobiel

We hebben het platform ook ontworpen voor gebruik op mobiel, zo kun je gemakkelijk onderweg ook nog recepturen maken en je brouwsels in de gaten houden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59 of stuur hem een mail.

Volgend project

Campagne / Fotografie

Derec

Online wervingscampagne voor de beste bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang.

arrow icon Alle projecten Campagne / Fotografie