NL EN
Branding / Identiteit

Opleidingsschool Rijnland

Gezicht geven aan een nieuwe opleidingsschool in wording.

arrow icon Alle projecten Branding / Identiteit

Sinds 2021 heeft mboRijnland samen met Hogeschool Leiden en Hogeschool Rotterdam de aspirant Opleidingsschool Rijnland opgericht én zijn ze hiervoor erkend door de overheid. Binnen deze opleidingsschool werken de scholen en lerarenopleidingen nauw samen om docenten in opleiding sámen op te leiden op de werkplek. Aan ons de opdracht om hier een visuele identiteit aan te geven. De basis is momenteel neergezet en zal komende jaren worden uitgebreid.

Groeien naar een toekomst in het onderwijs

Voor het beeldmerk hebben wij een grafische weergave van een jong plantje ontworpen, deze staat symbool voor groei. Groei is een belangrijke kernwaarde van Opleidingsschool Rijnland en komt in meerdere facetten van de school terug. Studenten worden met begeleiding op maat voorbereid op werken in de onderwijspraktijk in het mbo, zij groeien toe naar deze toekomst. Tevens leren de huidige docenten en docenten in opleiding van elkaar, een andere mooie manier van groeien in het vak.

Versmelting van drie opleidingsinstituten tot één logo

In de visuele identiteit zijn alledrie de opleidingsinstituten vertegenwoordigd doordat uit alle stijlen één van hun kleuren wordt toegepast. We konden een mooi kleurenpalet samenstellen uit deze combinatie aan kleuren die een professioneel en vertrouwelijk uiterlijk vormen. Dit draagt bij aan de gelijkwaardigheid van de partners en hun ambities hierin.

Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuwe identiteit?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.

Volgend project

Campagne / Illustratie / Animatie

mboRijnland

Een interne campagne voor bewustwording van en draagvlak voor innovatief onderwijs.

arrow icon Alle projecten Campagne / Illustratie / Animatie