NL EN

Drukwerk

Posters, visitekaartjes en ander drukwerk: ontwerp in het wild.

Een sterke huisstijl heeft een goed balans tussen online en offline middelen. Als grafisch ontwerpers houden wij natuurlijk van drukwerk. Wij helpen je graag met het drukwerk dat jouw organisatie nodig heeft.

Inventarisatie bestaand drukwerk

We inventariseren de bestaande drukwerk-uitingen en bepalen welk doel ze hebben. Zijn de bestaande uitingen nog actueel en passend? Samen kijken we wat er nog ontbreekt voor jouw organisatie en doelgroep(en).

Ontwerp

Het ontwerp van het drukwerk moet naadloos aansluiten bij jouw huisstijl en branding. We zorgen voor een verrassend en herkenbaar gezicht voor jouw bedrijf en vertellen jouw verhaal in verschillende uitingen. Een huisstijl is zoveel meer dan alleen een logo of lettertype; het bepaalt de visuele identiteit van je organisatie. Als wij een huisstijl ontwerpen, denken we mee over jouw uitstraling en doelen. Zo kunnen we precies die uitingen ontwerpen die jouw verhaal vertellen. Een goede huisstijl vertelt, positioneert en valt op.

Huisstijl, branding of campagne

We ontwerpen drukwerk-uitingen in jouw huisstijl. Hierbij kun je denken aan visitekaartjes, briefpapier, autobelettering, raamstickers, brochures en flyers. Ook voor jouw verdere branding en campagne verzorgen we met liefde offline uitingen als magazines, posters en banners. We ontwikkelen nieuwe huisstijlen en verzorgen rebrandings van bestaande huisstijlen. Een enkele keer werken we binnen bestaande huisstijlen en bouwen we voort met de elementen die reeds bestaan.

Productie

Voor iedere klus kiezen we de juiste partner. Dat kunnen drukkerijen of producenten uit ons netwerk zijn, of leveranciers met wie jij graag samenwerkt. De juiste partner kiezen we aan de hand van budget en specialisatie van de producent. Enkele van onze partners zijn bijvoorbeeld Puntgaaf Drukwerk en Drukkerij de Bink. Wij houden zicht op een goed verloop van de productie en het op te leveren product.

Bekijk wat voorbeelden.

Bekijk meer werk.

Zin om met ons samen te werken?

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.