NL EN

Websites met een blijvende impact.

Wij ontwikkelen websites die de juiste doelgroep aanspreekt en bereikt.

Een fris webdesign met goede SEO, snel en perfect voor elke apparaat is tegenwoordig een must. Wij verzorgen als bureau het gehele traject van idee tot webdesign en uitwerking. Hoe? We leggen het je uit.

Brainstorm

Het is belangrijk om goed na te denken wat het doel van jouw website is. Wat wil je er mee bereiken: wil je direct producten verkopen of potentiële klanten aanspreken? Daarnaast is het belangrijk te weten wie je wilt bereiken, wat is je doelgroep? Ons bureau ondersteunt je bij het benoemen van deze ambities en je doelgroep, voordat we starten met het webdesign.

Indeling

We vertalen de resultaten naar een voorstel voor de indeling van de website. We maken eerst een overzicht van alle inhoud en structureren dit overzichtelijk. Zo krijgen we inzicht in de hoeveelheid pagina’s die nodig zijn voor jouw website en kunnen we beoordelen of we nog informatie missen. Alle informatie krijgt een logische plek.

Webdesign en inhoud

We ontwerpen de uitstraling van je site. We laten het ontwerp van de home en een vervolgpagina zien, zo krijg je een goed idee van de gehele website. Daarna vervolgen we met de overige pagina’s. Het ontwerp wordt gemaakt voor desktop en mobiele apparaten. Ons bureau kan dit bijvoorbeeld ontwerpen als onderdeel van je nieuwe huisstijl.

Webdevelopment

Al onze websites zijn responsive en gebouwd met een CMS systeem, zoals WordPress of Drupal. Voor iedere site zorgen we voor de juiste partner in webdevelopment. Wij verzorgen het contact van de samenwerking en nemen deze zorg uit handen. Na oplevering van het webdesign en webdevelopment kun je zelf dingen aanpassen en krijg je uitleg hoe dit werkt.

Onderhoud & service

Indien gewenst levert een partner van ons bureau diensten voor onderhoud en updates. Na verloop van tijd kunnen we met elkaar evalueren of er nog wijzigingen voor optimalisatie in het webdesign moeten gebeuren.

Voorbeelden

Nieuwsgierig naar enkele voorbeelden? Neem een kijkje op een van de volgende websites: Ivoren Kruis, Oskar Collection, La Cuisine de Mamie, Wessel Juristen.

Wie gingen je voor?

Bekijk meer werk.

Laat ons ook jouw website ontwerpen.

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59, stuur hem een mail of kom langs.