NL EN
Webdesign / Iconografie

Okku

Pakkende website voor een IoT startup.

arrow icon Alle projecten Webdesign / Iconografie

Startup Okku lanceerde in 2019 een online reserveringssysteem voor kantoorruimtes en scholen. Zij waren al langzaam aan het groeien toen corona hun werk logischerwijs een enorme boost gaf, want welk bedrijf kan dit nu niet gebruiken? Vanwege deze snelle groei werd de behoefte voor een nieuwe website groter.

Online reserveringssysteem

Okku begon oorspronkelijk met de ontwikkeling van een draadloze sensor die de luchtkwaliteit en koolstofmonoxide niveau in een ruimte meet. Als deze onder een bureau geplaatst is kan het tegelijkertijd aan de hand van temperatuurverschil waarnemen of een werkplek bezet is. Dit maakte de sensor zeer geschikt om samen te gaan met een online reserveringssysteem. Op het moment dat in maart 2020 alle corona-maatregelen van kracht gingen kwam er enorme vraag naar dit systeem, want het is natuurlijk dé manier om de toegang tot werkplekken goed te organiseren.  

Website en iconen

De grote vraag naar het product deed een urgente kwestie blootleggen: er was dringend een nieuwe website nodig om professioneel en representatief over te komen. Het bestaande logo en een enkele visual wilde Okku graag behouden. Deze hebben we als basis gebruikt om de huisstijl verder uit te breiden en de online representatie van Okku neer te zetten. We ontwikkelden een reeks iconen om de belangrijkste features en werkwijzen visueel te ondersteunen. Zo krijgen potentiële klanten snel inzicht of het systeem voor hen is geschikt en wat er nodig is om snel aan de slag te kunnen.

Laat ons ook jouw website ontwerpen.

Grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerp, kordaat, studio kordaat, leiden, grafisch ontwerper, grafische vormgeving, graphic design, vormgeving, Eric van der Zwet

Bel Eric +31 (0)6 1541 11 59 of stuur hem een mail.

Volgend project

Strategie / Identiteit / Packaging / Drukwerk

Brouwerij Pronck

Eigenzinnige bieren, eigenzinnige identiteit.

arrow icon Alle projecten Strategie / Identiteit / Packaging / Drukwerk